Sunday, March 27, 2011

♥ My 1st HandMade ♥


hahhaa.....
ni la first made CP buat..^^
yg pink tu terlupa nak bagi talinye.. wakakkaa
amboiii..!!!!
masih tak teliti nak buat keje..^^

hahahhaha.. xcper
ni baru permulaan la katakan.. so 
Next time CP mesti ingat la semua tu
Jangan terlupa plak..
Tak jadi la mY craft t..^^
hahahhaha

Saturday, March 26, 2011

♥ Item Baru Yang Ade Jerrrrr.... ♥


heeee.....~~~~
haa ni la item terbaru yg CP beli....
klu nak buat KChain tu, kene ade Zig Zag Cotton..~~
ehehehhehe...

tadi, Tempat CP beli Felt tu.. dah pos item
waaa.. x sabar nak baut ne tau..
hehehehe..


yang ni plak....
kertas keras yg CP potong2 ikut suka CP nak buat bentuk ape
hehehe.. Projek ni Buat tadi ngan My lil Bro..^^
hahahahha..
Dia pon Obses nak buat..^^
wakakaka...
jap ade lagi.... 
hehehehehe scroll down... hihih


yg ni... beads..^^ banyak tau manik2 CP kumpul
sebab last year, CP aktif jahit Baju ngan manik hahah
so, nak buang sayang plak..
simpan je... tatau nak buat ape..
so, akhirnya CP dapat idea.,.. 
x sia2 la CP simpan ... nanti kan la.,..^^ ehehhe..
semua dah ade tinggal wait fabric je lagi...^^


ehehhee.. tu ribbon...
CP pilih Kaler ni jer...
Ni pun lepas raye nye citer.. ehehehe...
CP dah simpan gak.. sayang nak buang.. ^^
tu la CP simpan jerrr... actually Banyak lagi tau nak upload...
Tapi.... CP tak jual bende2 ni.,.
CP just upload nak buat kat product je ye..^^
ehehehhehe...

ok la.. CP akan upload for the next time ok... ^^



Friday, March 25, 2011

♥ Sabun Susu Beras Wangi ♥


  Sabun Kecantikan ni untuk mencerahkan kulit wajah/badan dari kesan-kesan gelap.. 

100% ORI dari susu beras dengan haruman semula jadi..
Sabun yg lembut dgn buih yang sgt halus & menjadikan kulit lebih putih, lebih cerah, cantik & gebu sehalus kulit bayi..
Sgt bagus untuk menanggalkan daki-daki pada bahagian kulit yang sering terlindung seperti :

1. Bawah ketiak
2. Bawah pelipat siku & lutut
3. Bahagian tengkuk & celah paha

~ produk kecantikan dari alam semulajadi
~ tiada bahan kimia
~ produk dari thailand (tahu kan gadis chiangmai semuanye comel2 kulit halus, gadis siam mmg amalkan lumur kulit dgn beras sbb tu kulit dorg halus mulus)
~ mengebukan dan mencerahkan kulit
~ menghilangkan bintik-bintik hitam
~ menghaluskan kulit
~ parut akan pudar / hilang
~ kulit lembab berseri2
~ berkesan meningkatkan aura seri wajah
~ berkesan menjadikan kulit lebih halus, bebas cela, tegang dan anjal serta awet muda
~berkesan menghilangkan parut jerawat dan jeragat
~ Berkesan menanggalkan makeup pada wajah
~ berkesan mencerahkan ketiak hitam,celah-celah paha dan lutut, serta siku hitam
~ Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit kering dan kulit sensitif
~ sesuai digunakan untuk kulit wajah dan tubuh
~ berkesan menghilangkan bau badan dan sesuai utk org yg kuat berpeluh

Active Ingredients:-

*Rice Milk Extract
*Vitamin B3
*Vitamin E
*Olive oil
*Palm Oil
*Natural Glycerin

KESAN:-
*Mencerah, memulus dan menggebukan kulit muka dan badan
*Menghilang dan memudarkan noda-noda dan bintik-bintik hitam di muka
*Menghalus dan memurnikan kulit muka dan badan
*Memudar dan menghilangkan parut jerawat dan calar2
*Melembap dan menyerikan kulit muka dan badan
 

♥ craft ♥

Salam all..^^
hmmmm 



ehehhehe.. hari ni.. CP rasa bersemangat.. ^^ hahah
tapi item lum sampai lagi.. wawawa..
my cust dah tanye bila brang sampai..
pos lambat collect kutt....
sabooo jer laa....^^


mengenai Craft..^^
haaaa.. CP mula tertarik ngan craf tangan ni
wah pula....^^ ehhehehehe...
Now Cp dah ramai add kengkawan yg jual barangan kraf ne..^^
hehehhe..^^
hmmm tapi xper... CP nak collect semua item dlu..
Haaaaa
 baru CP start buat Product Comeii CP..^^

Kerana minat yang begitu mendalam..
CP teruskan juga.. ^^ hahahah
hihi untuk permulaan ni
CP nak baut benda yang kecik2 dlu la yer...
haa dah siap nanti, CP akan upload nak tunjuk kat u all..~~


ok la guys.. sampai kat sini dlu celoteh CP yer...
epy shopping at my blog.. 



♥ Minat & Usaha ♥

salam all...
huhu lama rasanya tak updat my cutey Blog ne..^^
CP ada cbuk sikit la dear... ^^
huhu.. hmmm now
 CP sibuk ngan Product baru CP ne ha...
Susu Beras Juga..
Tapi yg ini lebih banyak sambutan la.. Huhu... hmmmm
'ok la...
Now..!!!!!
Cp nak wait my item tuk my reg cust..
sapa yg dah beli 3-4 kali ngan CP tu haa.. dapat lah hadiah misteri... ^^ ehehehe


hmmm coming soon!!!!
i will be update my new, my cute, n my designer 
chewahhh.... sooo
wait ye... 
klu item dan sampai...
 haaaaaa..... makin bz la CP ni.. ehehhee..
tapi xpe..
CP akan luangkan masa bersama anda.. 
Dun Worry...

Happy Shopping

Tuesday, March 22, 2011

:: Cream Susu beras Wangi ::



KRIM SUSU BERAS WANGI ~ RM26 (FREE POSTAGE)

Diperbuat daripada ekstrak Beras wangi Thailand yang terpilih,kaya dengan bahan semulajadi dan juga haruman yang memberi kesegaran pada wajah.

KHASIAT;-

~ menaikkan aura seri wajah secara semula jadi.
~ menjadikan kulit lebih cerah
~ Menghalus dan menggebukan kulit muka, tegang tanpa pengelupasan
~ menghilangkan parut jerawat dan sel kulit mati
~ juga sesuai digunakan untuk orang yang mengalami masalah kulit dan resdung ..
~ boleh digunakan sebagai alas bedak / alas make-up
~ Memberi Oksigen kepada kulit wajah
~ Melembabkab kan kulit wajah
~ Menghilangkan jeragat, 'white head' and 'black head' di muka
~ Menghilangkan kedutan dan garis halus di muka
~ Membantu menghilangkan kesan lebam bawah mata

KANDUNGAN:-

Ekstrak Beras Susu Wangi yang Terpilih
Minyak Zaitun
Vitamin B3 dan
Vitamin E

Monday, March 21, 2011

Sabun Beras Wangi

Sabun Kecantikan ni untuk mencerahkan kulit wajah/badan dari kesan-kesan gelap..
100% ORI dari susu beras dengan haruman semula jadi..
Sabun yg lembut dgn buih yang sgt halus & menjadikan kulit lebih putih, lebih cerah, cantik & gebu sehalus kulit bayi..
Sgt bagus untuk menanggalkan daki-daki pada bahagian kulit yang sering terlindung seperti :

1. Bawah ketiak
2. Bawah pelipat siku & lutut
3. Bahagian tengkuk & celah paha

~ produk kecantikan dari alam semulajadi
~ tiada bahan kimia
~ produk dari thailand (tahu kan gadis chiangmai semuanye comel2 kulit halus, gadis siam mmg amalkan lumur kulit dgn beras sbb tu kulit dorg halus mulus)
~ mengebukan dan mencerahkan kulit
~ menghilangkan bintik-bintik hitam
~ menghaluskan kulit
~ parut akan pudar / hilang
~ kulit lembab berseri2
~ berkesan meningkatkan aura seri wajah
~ berkesan menjadikan kulit lebih halus, bebas cela, tegang dan anjal serta awet muda
~berkesan menghilangkan parut jerawat dan jeragat
~ Berkesan menanggalkan makeup pada wajah
~ berkesan mencerahkan ketiak hitam,celah-celah paha dan lutut, serta siku hitam
~ Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit kering dan kulit sensitif
~ sesuai digunakan untuk kulit wajah dan tubuh
~ berkesan menghilangkan bau badan dan sesuai utk org yg kuat berpeluh

Active Ingredients:-

*Rice Milk Extract
*Vitamin B3
*Vitamin E
*Olive oil
*Palm Oil
*Natural Glycerin

KESAN:-
*Mencerah, memulus dan menggebukan kulit muka dan badan
*Menghilang dan memudarkan noda-noda dan bintik-bintik hitam di muka
*Menghalus dan memurnikan kulit muka dan badan
*Memudar dan menghilangkan parut jerawat dan calar2
*Melembap dan menyerikan kulit muka dan badan



Sunday, March 20, 2011

♥ Sabun Beras Wangi ♥

Sabun Beras Wangi



~ MENAIKKAN AURA SERI WAJAH
~MENCERAHKAN KULIT TANPA PENGELUPASAN
~MENGHILANGKAN JERAWAT, JERAGAT & CAMPAK
~MENYEGARKAN BADAN

HARGA SABUN (60G) = RM 13

POSTAGE (POS LAJU) = RM 5.40
POSTAGE (POS EKSPRESS ) = RM 4.00

^^ Epy Shopping With Us^^


Saturday, March 19, 2011

♥ Shawl Bunga ♥


AVAILABLE 

PRICE :- RM 6
POSTAGE :- RM 4

INTEREST BOLEH ISI ORDER FORM
YANG KAMI SEDIAKAN YER... :)

TQ

♥ ShawL RibboN ♥






available

RM 13 INCLUDING POSTAGE

INTEREST PLZ ISI ORDER FORM YANG 
KAMI SEDIAKAN

TQ

Friday, March 18, 2011

♥ Nak Buat Bisnes Cake Laaaaa ♥

Salam all..^^^^
hmmmm mlm ni malam Sabtu, maknanya sok CP tak keje...
CP cuti.. hahahahha....
hmmm... memandangkan CP nak luaskan bisnes CP ni...
CP nak test market buat cake la plak...
so klu ade yg request baru lah CP buat
but CP kene belajar dengan lebih lagi la klu sal cake ni...^^
hihihi....^^

hmmmm.... actually CP ni memang minat dengan bisnes...
memang minat sangat la, tah dari mana plak datangnya
bermula dari jualan bersahaja sehinggalah nak mencipta 
1 product sendiri... tapi ape ekk????
hmaksd CP hand made CP sendiri...

Takpe... fikir dulu.. hihihi nanti dah ade
try buat 1 jer dlu...^^ eheheheh
hmmmmm
ok la guys....
apa2 pun selamat bershopping d blog CP yg tak seberapa ni ye
apa2 hal.. just isi order form yg d sediakan

Promotion ShawL Paddle POp




Price : RM 7
Postage : RM 4

How to order ?

boleh isi order form yang disediakan dalam 
page kami..
::ORDER FORM::

*and dont forget to put ur details :-
1) NAME :
2) ADDRESS :
3) PHONE NUMB :

Thursday, March 17, 2011

ShawL UpdatE

salam all..^^
ne shawl paddle pop 2nd version
so klu ade yg berkenan 
boleh isi order form ye


RM 10
POSTAGE RM 4

23 available
24 available
25 SOLD OUT
26 available


RM 10
POSTAGE RM 4

19 AVAILABLE
20 SOLD OUT
21 AVAILABLE
22 AVAILABLE


RM 7

POSTAGE RM 4

AVAILABLE


RM 7

POSTAGE RM 4

AVAILABLE

Internet SLow!!!

salam all.....
huhuhu.. korang perasan tak internet lambat sangat??
huhhhh... rase malas nak upload brg tau klu mcm ni
nak berjam2 baru leh upload.. huhuhuhuhu


ok lah... ni nak bgtau la... :)
sabun susu beras n maajun anggun bistari CP
dah fully booked...
tapi tgok lah first pay, first got la kan.. :)
jangan marah yerr... bukan CP tk nak tolong
CP pun nak rolling modal...
yg sebenarnye la.. hehehhehe...

Monday, March 14, 2011

Tengah Memikir kan Item

Salam all.. :)
hmmmm
 hari ni 14 March 2011
CP masih lagi terfikir bende2 yang CP pk kan semalam..
wawawawa...
Boleh ke CP lakukannya?? 
Actually CP banyak benda yang nak d capai
CP pun punye impian sendiri
Selain Sabun Susu Beras, Maajun Anggun Bistari, & Shawl
CP juga berniat nak buat CAKE ^^
ehehehehe... 
itu pun salah satu punca pendapatan juga kan..
CP taklah mahir sangat nak buat tu..
Tapi, Dimana Ada Kemahuan, Dsitu Pasti Ada Jalannya kan...
Insyaallah Kalau dimurahkan rezeki CP akan cuba buat yang terbaik...

Selain itu,
CP juga berangan2 nak buka BUTIK 
wahh... alangkah indahnye..
hihihi
 tapi takpe, pelan2 pasti akan berhasil kan.. :)
org kata, kita bermula dari bawah dlu...
tak kan lah terus2 top kan.. :)
hihihih nak harungi semuanya dlu, pahit, getir dalam dunia bisnes.. :)

Early in the morning tadi.
Kawan CP kol CP...
die suggest kat CP, klu ade labih $$
die suh CP beli 1 beg untuk jualan sedia ada CP..
insyaallah CP akan try..
Ye lah, die dah cuba beri CP peluang utnuk carikan customer lain kan
alhamdulillah
setakat ni ramai customer :)
CP akan berusaha unutk mendapatkan bakul tu..:)
kan nanti tentu customer CP selesa dengan cara jualan CP kan
takpe lah klu kita bersusah2 dahulu.. :)

HMMMM
story sal nak buat cake ni..
perlu ada persiapan yang rapi...
mcm tu gak ngan butik..
hihi
 tapi now!!!! bayang2 utk cake tu dah ade.. utk butik tu masih samar2 lagi :)
ok lah.. apa yang CP perlukan adalah MIXER...
b4 ni, memang dah ade mixer peninggalan IBU CP..
tapi mixer tu dah kotor...
berkarat.. n bau lipas pun ade...
so CP tak nak lah nak gunakan tu...
better CP beli yang baru nyer...:)
tapi.. bile dah ade mixer baru..
CP kene lah rajin2 buat cake, jangan asyik perap je kat dlam box n simpan dalam almari
maka terbiar lah ianya...
seperti mixer yang dah sedia ada...:)

Sapa kata angan-angan tak boleh jadi kenyataan??
tak semestinya.. klu kita tekun buat,...
tak mustahil kita akan berjaya satu hari nanti..:)

Sunday, March 13, 2011

♥ Shawl Paddle Pop ♥


16 & 17 ~ SOLD OUT!!



available


01
02
03
06
available


SOLD OUT!!!


semua item

RM 10

RM 5 POSTAGE :)


♥ ToDaY ♥

Hmmm...
hari ni.. buat aktiviti mcm biase laaa.. :)
ehehhehehe
ngah buat promotion hujung minggu.. :)
ehehheheheh
hmmm
Sementara stock masih ade ni..
u all tunggu apa lagi :)
takkan nak lepaskan peluang ni kan
ehehehe..
CP buat promosi besar2an tym ade perayaan je ye..
klu hujung minggu ni
CP buat biase2 je:)
so klu nak grab tu., silakan lah ye :)
isi order form yang CP sediakan tu :)
hehehe...
Harga boleh refer kat 
::SSB:: or ::MAB::
haaa...
klu nak beli product M.A.C boleh refer kat pic nye tu
CP dah update harga lagi :)

Saturday, March 12, 2011

♥ Kelebihan Maajun Anggun Bistari ♥


Kesan/Khasiat MAB Selepas Tindak Balas ?

1.Badan menjadi ringan, dpt bergerak aktif.Lebih bertenaga d...an mudah menyelasaikan kerja2.

2.Kulit muka menjadi cantik, licin,halus, gebu dan cerah.tiada lg jerawat atau jeragat/pigmentasi.

3.Badan menjadi kurus,kesan dr singkiran lemak,angin atau toksid brsama proses tindak bls tadi.

4.Perut menjadi kembis dan tidak mengebeh selepas singkiran toksid.

5.Hasil dr tindak balas ini jg membantu mengembalikan kelangsingan berat badan yg ideal.Amat di galakan utk ibu2 yg bersalin anak pertama.Proses kelangsingan lg cepat berlaku.

6.Memejal dan menegangkan payudara, kandungan herba dr MAB dpt membantu mengembalikan payudara idaman semua.Kepada sesetengah ada yg mengalami rasa tindak balas spt sakit/dengut2 pada payudara.

7.Bertenaga, diakui semua yg telah mencuba MAB mmg bertenaga spt dpt berjaga lebih lewat dr mlm2 sebelum mengambil MAB.Malah dapat memberi tenaga yg lebih dlam mengurus kerja2 rumah selepas penat bekerja.

8.Tidak mengantuk di siang hari walau pun kurang tidur di mlmnya.Cth: ramai ibu2 yg menyusu baby terpaksa bangun berkali-kali malamnya utk menyusu baby.

9.Kandungan MAB dapat melancarkan pengaliran susu ibu dgn banyak.Malah tiada efek kpd baby, perlu minum air yg banyak setiap hari.

10.Yang istimewanya rumusan kandungan MAB meningkatkan SEKS, malah rasa yakin dan gembira lagi sebab ia jg berfungsi sebagai family planning.Tiada rasa risau selapas bersama dan tak perlu melakukan senaman lagi selepas itu.

11.Merapat dan mengetatkan rahim - Ini di akui oleh semua yg telah mengamalkan MAB.Tak ada sesiapa pun yg x mendpt pujian dr suami selepas makan MAB.Ramai yg terpaksa tambah bajet bulanan utk membeli shampoo lebih..........malah dpt menyelamatkan rumahtangga yg hampir musnah selepas terkena 'panahan' MAB.

berminat boleh terus inbox saya
Interested boleh terus inbox saya

♥ Item Yang siap D packing Utk D Pos ♥


Ni adalah item yang nak CP pos pada 14/3/2011
haaaa....
sabar  ye anda semua..
CP akan pos juga.. jangan risau..
ehehehe...


Wednesday, March 09, 2011

♥ SABUN SUSU BERAS RESTOCK ♥

Salam all..
haaa hari ni CP ada hot story :)
sabun Susu beras CP dah d restock.. :)

so hapy shopping ye..
sikit jer CP update hari ni..
dah sibuk uruskan stock.. ^^




haaa...
alhamdulillah...
stock dah nak habis.. cepat kan..
eheheh
pasni CP nak restock
MAAJUN ANGGUN BISTARI
dah ramai yang menanti..^^
ehehehe
ok lah dear..~~


klu nak beli.. sila isi order form ye.. :)


klu nak cek harga.. sila cek kat 
::SSB::


kat Sana CP simpan harga2 pakej ni ye.. :)
ehehehe


Epy Shopping Guys...^^

♥ SABUN PAYUDARA ♥


SABUN PAYUDARA

Kegunaan:

- Menegangkan payudara yang kendur atau jatuh
- Memejalkan struktur otot payudara yang longgar
- Membesarkan payudara yang kecil dan bermasalah (membantu tumbesaran)
- Mencantikkan struktur payudara secara semulajadi, selamat dan berkesan.


Cara Menggunakan:

- Hasilkan buih dari sabun dan sapu pada bahagian payudara.
- Biarkan 2-5 minit selepas mengurut di sekitarnya.
- Bilas seperti biasa.


Keistimewaan Sabun Breast Firming USA

Sabun ini bertindak sebagai agen pembentukan semula payudara dengan mengembalikan kepada bentuk asal seperti menegangkan dan membesarkan termasuklah mencantikkan struktur payudara. Ia juga boleh dijadikan agen pemecah lemak yang tidak diperlukan atau berlebihan yang boleh menyebabkan payudara melondeh atau jatuh.
- Berasaskan herba yang bersih dan selamat tanpa kesan sampingan.
- Mampu mencegah kanser menerusi herba yang digunakan.
- Memadatkan dan membentuk payudara agar lebih kemas.
- Mencantikkan kulit payudara agar lebih bersih, halus dan cerah.
- Kesan yang ketara dalam hanya sebulan.


Kandungan:

- Caffeine Tea Salicylate Panthenol: Sejenis kafien dari pokok teh yang tumbuh di kawasan tanah tinggi atau berbukit yang bersuhu sejuk. Ia dapat bertindak sebagai agen menegangkan struktur payudara dengan berkesan dan secara semulajadi.
- Pegaga: Tumbuhan yang hidup di Asia yang didapati berkesan dalam bertindak sebagai agen memejal oleh pakar perubatan.
- Glycerin: Boleh bertindak sebagai agen memecahkan lemak yang tidak diperlukan atau berlebihan.
- Minyak Lanolin: Boleh membantu melembabkan kulit payudara agar tidak menjadi kering ketika proses penegangan dan memejalkan struktur payudara.

Saiz Sabun: 4.5cm x 4cm. Tebal = 2cm
berat 35 gram

RM 20/SEKETUL

Tuesday, March 08, 2011

♥ MoHoN MaaF ♥

Assalamualaikum semua^^
pada hri ini.. CP nak mohon maaf sangat2 
sebab Item yang d janjikan sampai kemarin tak sampai2...
huhuhu
 maaf sngat di atas kesulitan yang berlaku..
InsyaAllah hari ni... CP pun berharap item tu akan sampai
hmmmm
dah ramai tanya CP bila nak restock.. uhuhuhu... CP minta maaf ye semua 

CP pun tak tau hal ni boleh terjadi.. hmmm
 Diharap anda semua bersabar ye.. Jika item dah restock.. 
CP akan umumkan kepada semua pihak yang menunggu..

Ok lah.. memandangkan mungkin hari ni akan sampai..
so, kepada yang dah serious buyer
sila buat payment ye.. untuk mengelakkan sebarang
kekeliruan berlaku lagi kali ni
sape dah bayar die yang dapat ye
Bukan CP tak nak bantu...
Tapi CP pun perlukan rolling modal juga sekang ni
haa sebab tu CP syoran sapa yg byr dlu.. die yg dapat item

Untuk next order
CP akan restock MAB plak.. so
sape cepat die dapat ye..
hmhmhm..~~~
sekali lagi CP minta maaf,, sebab lambat kali ni..
sepatutnye awal bulan MAC lagi CP dah ready stock..
tapikali ni maaf sesangt.,..
 banyak masalah CP kene hadapi..
 diharap anda semua faham situasi CP ye

Tapi INsyaAllah 
hari ni.. 
Item akan sampai...
OK 

TQ so much 
diatas kesudian anda menanti.. 


Monday, March 07, 2011

♥ HaRga PaKeJ ♥

JADUAL PAKEJ SSB DAN MAB

PERKARA
HARGA PAKEJ
POSTAGE

1 PC SABUN SUSU BERAS (20G)
1 PC MAB


RM 29.50

RM 3.50 (POS EKSPRESS)

1 PC SABUN SUSU BERAS (55G)
1 PC SABUN SUSU BERAS (20G)
1 PC MAB



RM 51.00


RM 5.00 (POS LAJU)

2 PCS SABUN SUSU BERAS (20G)
2 PCS MAB


RM 58.00

RM 5.00 (POS LAJU)

2 PCS SABUN SUSU BERAS (55G)
2 PCS MAB


RM 77.00

RM 5.00 (POS LAJU)


♥ My December ♥


Haaa..
 ini lah bulan kelahiran CP
December 1988
ehehehe



♥ 7 Mac 2011 ♥

Salam all^^
hari ni 7 Mac 2011 kan :)
harap2 lah item yang CP nak restock tu sampai hari ni :)
tak sabar rasenye.. dah lama tak restock kan..
1 minggu lebih tak restock..
ehehe masa tu CP amik stock banyak. tu sebab lambat habis
hmm kali nie CP amik sikit2 jer dlu..
SO sape bayar, die dapat barang ye

Hmmm
Sabtu n Ahad tu CP ada sediakan Jadual Harga untuk SSB n MAB kan
so
boleh lah refer ye..
itu klu pakej la..
klu amik biase CP akan kire harga biase ye...
Harap Maklum lah ye :)
so klu nak jimat sikit
CP syorkan amik yang pakej punye ye.. :)
Next tym CP akna update dari masa ke semasa.. :)
ehehehhee

OK guys ...
Sampai sini dlu lah bicara CP
nanti CP akan update yang terbaru ye :)

Wassalam

Sunday, March 06, 2011

♥ Senarai Harga Maajun Anggun Bistari ♥

PERKARA
HARGA
POSTAGE

1 BOTOL  MAB


RM 18

RM 3.00


2 BOTOL MAB


RM 36

RM 3.50

3 BOTOL MAB


RM 51

RM 5.40

4 BOTOL MAB


RM 65

RM 5.40


D ATAS ADALAH JADUAL HARGA UNTUK
MAAJUN ANGGUN BISTARI
:)

♥ On Monday ♥

Salam all... :)
on Monday Insyaallah CP akan restock stock Sabun Susu Beras ye..
hmm kepada yang menanti.. CP ucapkan terima kasih banyak2...
so esok.. CP akan inform kat u all ye tentang sabun tu...
so, u all kene sediakan Money lah utk bank in or by hand... ehehhee
first pay first get.. :)

wahhh tu lah tag line CP
ehehe....
ouu ye... sapa2 berminat nak beli mekap2 M.A.C 
CP masih available lagi.. pilih2 lah..
 nak yang mana 1.. 
jangan malu2 untuk memilih yer!!!!
harga sangat murah2... ehehhe
berpatutan lah yer...

Untuk Maajun Anggun Bistari
CP akan restock next week lagi yer...
sebab... CP ngah Rolling Modal now!!!
huhu... ada masalah teknikal sikit tau CP skg ni
 so kene kontrol item n bayaran lah.. ehehhehe

OK lah dear... sampai kat sini bicara CP ye..
Esok CP akna umum kan Item yang dah restock..
OK daaa

Wassalam

Saturday, March 05, 2011

♥ Pakej Sabun Susu Beras ♥

Salam all^^ 
hari ni CP nak update tentang 
PAKEJ SABUN SUSU BERAS
ok lah.. CP akan buat jadual kat bawah ni ye
untuk rujukan anda semua..^^

PAKEJ SABUN
HARGA
POSTAGE

3 PCS (20G)


RM 38

RM 5.00

3 PCS (55G)


RM 67

RM 5.00

1 PC (20G)
1 PC (55G)


RM 33

RM 5.00

2 PCS (20G)
2 PCS (55G)


RM 68

RM 5.00


Sebarang pertanyaan boleh usulkan kat fb CP ye...


hmmm... alhamdulillah...
Insyaallah lepas ni.. CP 
akan update pakej MAJUN ANGGUN BISTARI plak yer...
wait tau... :)


** Postage tu utk luar kawasan je ye... 
klu nak amik by hand boleh terus jumpa CP... sebelum tu, inform kat fb CP dlu tau
TQ