Monday, January 02, 2012

WelCome 2012

Assalamualaikum semua..
Selamat menyambut tahun baharu 2012apa azam anda thun 2012 ni? Hehehe semua orang pasang azam masing² la kan.. ehehhe ermm korang tanya azam CP? Hehehe insyaallah azam CP tahun ni nak kembangkan bisnes CP, nak naiktaraf company.. wawawawawa… !!!!!
Insyaallah jika diizinkan-Nya.. hehehehehe

Baiklah, ni CP nak buat pengumuman ke semua la ye.. J mulai February (Insyaallah) CP akan buat bunga tangan pengantin.. hihih now tengah study dengan lebih mendalam salt u, tak perlu banyak sangat barang yang diperlukan, belanja pon tak lah sampai RM 100+++ hehehehe..~~~ Insyaallah lepas ni mana lah tahu, pada mereka yang berazam untuk mendirikan rumah tangga tu, boleh la tengok² blog CP mana tahu, ade bunga yang berkenan.

Selain kraftangan, CP juga nak mengetengahkan dunia kecantikan, lebih² lagi kepada kaum wanita yang inginkan kesegaran.. di kedai CP, CP juga ademenjual barangan seperti sabun,krim, semuanya berasaskan susu beras, selain itu, kami juga menjual  produk untuk kesihatan dalaman, seperti payudara, miss V heheheh hope² faham la ye apa tu “MISS V” hehehehehe..~~~~

Harga yang kedai kami tawarkan sangat berpatutan, kami juga boleh menjual untuk reseller.. contohnya kalau yang ade kedai kan, nak minta kami supply barangan pon boleh, tak jadi masalah.. J hehehehehe..
Tapi dengan syarat mestilah 12 dozen dan keatas, baru kami bagi harga kedai. Kalau kurang dari tu, kami akan bagi harga biasa.. J..

oke lah, CP ade kerja lagi yang harus disiapkan, (nak buat bunga tangan da tu) hahahaha..~~~ nanti klu dah siap 1 xprimen Cp akan upload ke FB, Fan Page dan kat blog CP ni juga.. :)

okey guys, selamat menyambut tahun 2012.....

No comments:

Post a Comment

terima kasih